Salat/toppings bar
Beskrivelser
Salater
Toppings
Bulgursalat – 500g / 750 g Pris 35 / 40 kr.- paprikapaste, persille og rødløg.
Fetasalat – 500g / 750 g Pris 35 / 40 kr.- Peber, porre, oliven og fetaost.
Pastasalat – 500g / 750 g Pris 35/40 kr.-
Haydari 1 200 g, 350 g, 750g 25.-/ 40.- / 80.-
Feta, grøntsager, persille, paprikapaste, chili og soltørrede tomater (mellem stærk).
Haydari 2 200 g, 350 g, 750g 25.-/ 40.- / 80.- Yoghurt, paprikapaste, persille og hvidløg (mild stærk).
Haydari 3 200 g, 350 g, 750g 25.-/ 40.- / 80.- Feta, yoghurt, persille, grøntsager, selleri og porrer.
Foretter
Forret beskrivelse her
A. Mast o Khiar 29.-
Persian Cucumber and Herb Yogurt
B. Mirza Ghassemi 59.-
Baseret på Tandoori eller grillet aubergine, adskilt fra det nordlige Iran.
C. Salad Shirazi 35.-
Fint hakkede tomater, løg, agurker, persille, citron og olivenolie.
D.KhashkeBademjoon59.-
Grillet aubergine, hvidløg, valnødder, mynte, Kashk (yoghurt valle). Inkl brød
Hovedretter
Hovedret beskrivelse
1. Baghalipolo 110.- kr.
Oksekødpecialitet. banket oksekød i mild rivassauce, serveres med zafranris som indeholder bønner og dild.
Tilbehøre : Mast Khiarh
2.Ghormehsabzi 85.- kr
Krydderurt gryderet. Kogt kalvkød i persisk urte bønnesauce, tilføjet tørrede citroner, serveres med zafran ris – Tilbehøre : Mast Khiar
3. Zereshkpolo 80.- kr.
Kyllingespecialitet. Stegt marineret hel kyllingelår i zafran og tomatsauce, serveres med zafran ris – Tilbehøre : Mast Khiarf
Dessert
Dessert beskrivelese
Dessert 1
Beskivelse 1
Dessert 2
Beskrivelse 2